El masculí del PHC Sant Cugat vol ampliar la ratxa de victòries i amenaça el Barça B


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat rep el Barça B aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre a la desena jornada de la Primera Estatal. Els vermell-i-negres viuen un moment dolç de la temporada i cerquen la quarta victòria consecutiva davant un equip que no acaba d'aixecar el vol. Els vermell-i-negres són segons amb 18 punts i els blaugrana desens amb 12.

Sembla que l'equip de Joan Carles Vadillo ha agafat l'empenta necessària per deixar endarrera la intermitència en resultats i ha fet ple de victòries en les últimes tres jornades. L'equip vermell-i-negre segueix fent mèrits per arribar a final de temporada amb opcions a tot i evitar la patacada de la temporada passada, on es va quedar a les portes de l'Ok Lliga després de perdre contra el Barça B.

Els blaugranes arriben a la cita sense acabar de carburar. L'equip temible que es va endur el títol la temporada passada ha deixat pas a un quadre irregular que suma tres victòries, tres empats i tres derrotes. Una irregularitat de resultats, però no de joc, ja que han plantat cara als equips de la part alta, fins i tot tenint baixes importants que ara recuperen, com explica el tècnic del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo.

Joan Carles Vadillo

Fins ara teníen dos baixes importants, un que estava al primer equip i l'altre lesionat. Han disputat partits contra equips de la part alta que han sabut dominar. Tenen molt potencial i s'han de tenir en compte.


Per a aquest partit Vadillo té tots els jugadors disponibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.