El PHC Sant Cugat ensopega de nou i cau a la pista de l'Asturhockey per la mínima


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau de manera ajustada (3-2) davant una de les revelacions del curs, l'Asturhockey, a l'onzena jornada de la Primera Estatal. Els vermell-i-negres no han pogut llepar-se les ferides de la jornada passada i encadenen dues derrotes consecutives. Joan Farnés i Pau Gilabert han estat els golejadors santcugatencs.

El fort inici de l'Asturhockey ha obligat l'equip de Joan Carles Vadillo a bolcar-se en tasques defensives. A mesura que han avançat els minuts, però, els vermell-i-negres han recuperat metres i han marxat al descans amb l'empat a 1 en el marcador.

Tot i mantenir el domini en el segon temps, els vermell-i-negres no han pogut superar la llosa de l'empat i els locals han començat a creure en les seves possibilitats. Finalment, un gol de Borja Bernardo amb la igualtat en l'electrònic ha donat la victòria als locals.

El tècnic vermell-i-negre, Joan Carles Vadillo, comenta que en línies generals l'equip es troba en un bon estat de forma.

Joan Carles Vadillo

L'equip fa cinc jornades que està a un nivell bastant estable, però aquestes dues jornades no s'han traduït en victòria


Els santcugatencs retornen a la competició d'aquí a un mes i visiten la pista del Palafrugell, el líder de la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.