El CH Palafrugell, únic equip classificat per a una Copa de la Princesa amb molts aspirants a jugar-la


  • Comparteix:

La Copa de la Princesa es disputarà al pav 2

La Copa de la Princesa es disputarà al pav 2

El Club Hoquei Palafrugell és l'únic equip classificat de manera matemàtica a hores d'ara per a la Copa de la Princesa d'hoquei patins que es disputarà a Sant Cugat l'11 i 12 de febrer. Els blanc-i-negres lideren la classificació a Primera Divisió quan falten dues jornades perquè conclogui la primera volta, en una taula molt igualada en què fins l'avantpenúltim té la possibilitat matemàtica de ser a la Copa.

El Palafrugell té 25 punts en 11 jornades, sis per sobre del tall de les posicions de la Copa de la Princesa, que a hores d'ara marca l'Asturhockey, tercer. A dia d'avui serien els tres primers els equips que hi accedirien, tenint en compte que el PHC Sant Cugat ja té el bitllet per ser-ne l'organitzador i és cinquè. Si el Patí Hoquei acabés la primera volta entre les tres primeres posicions, el quart també tindria dret a jugar la Copa.

L'Arenys és segon amb un partit pendent, que és davant el cuer, i té 21 punts i la classificació encarrilada. La igualtat en els resultats i la lliga fa que entre l'Asturhockey, tercer, i l'avantpenúltim, el SHUM Maçanet, només hi hagi cinc punts de diferència. Els asturians tenen els mateixos punts que el quart, el Tordera, i un més que el PHC Sant Cugat, cinquè.

Després arriba un grup de quatre conjunts amb 16 punts (Alpicat, Calafell, Barça B i Vilanova) i tot seguit un altre grup de tres equips amb 14 punts (Mataró, Sant Feliu i Maçanet). Tots ells encara tenen opcions matemàtiques de classificació. Per tant, les dues últimes jornades seran crucials per acabar de definir el cartell de la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.