El Junior incorpora el davanter internacional Gaby Dabanch per al segon tram de campionat


  • Comparteix:

Gaby Dabanch, nou jugador del Junior / Font: Rfeh.es

Gaby Dabanch, nou jugador del Junior / Font: Rfeh.es

El Junior d'hoquei herba incorpora el davanter internacional espanyol Gaby Dabanch per a la segona volta de campionat. Dabanch és un dels màxims golejadors de la EHL, la Copa d'Europa, i arriba a l'entitat santcugatenca després de quatre mesos sense jugar. El nou davanter blau-i-negre debutarà al febrer quan s'inicia la Divisió d'Honor.

Arriba un campió d'Europa a Sant Cugat, Gaby Dabanch. Dabanch va aconseguir la Copa d'Europa al 2015 amb l'Oranje Zwart d'Holanda. El nou fitxatge també va guanyar la lliga holandesa aquell any. Després de dues temporades a Holanda, Dabanch va marxar a la lliga belga per jugar amb el Lopol i després ha estat els últims quatre mesos de 2016 sense competir.

Abans d'aquesta experiència internacional, Dabanch va jugar amb el Polo amb el qual va guanyar la lliga. El tècnic del junior i pare del jugador, Jorge Dabanch, ressalta la capacitat golejadora del nou fitxatge.

Jorge Dabanch

Serà un davanter referent en el nostre equip. Aportarà experiència i molt gol.


El nou jugador blau-i-negre ha estat 95 vegades internacional amb la selecció espanyola, tot i no disputar els últims Jocs Olímpics a Rio. Dabanch pot debutar amb el Junior al camp de l'Atlètic de Terrassa el 19 de febrer. El conjunt santcugatenc ocupa la quarta plaça amb 17 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.