Anna Carranza, nova jugadora del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení


  • Comparteix:

Anna Carranza, nova jugadora del Patí Hoquei / Font: PHC Sant Cugat

Anna Carranza, nova jugadora del Patí Hoquei / Font: PHC Sant Cugat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat incorpora la reusenca Anna Carranza, procedent del Vila-sana de Nacional Femenina. El seu nou tècnic, Jaume Oms, la podrà convocar per al partit d'aquest dissabte davant el Club Patí Vilanova. Carranza, que la setmana que ve complirà 17 anys, ha estat campiona estatal sub 16 amb el club del Pla d'Urgell, ha disputat enfrontaments amb les categories inferiors de la selecció catalana i ha estat convocada per sessions de control de la selecció espanyola.

Oms té un reforç per afrontar el crucial tram de temporada, que durà l'equip a lluitar per mantenir-se a l'Ok Lliga femenina, la màxima categoria estatal. El tècnic descriu la nova jugadora de l'equip com una noia 'amb molta ambició i empenta', qualitats clau, diu Oms, per ajudar l'equip. L'entrenador en remarca la visió de joc i el seu posicionament a pista. Per tot plegat, es mostra 'molt content' amb l'arribada de Carranza.

Jaume Oms

És una jugadora jove, amb projecció. Ens pot donar caràcter i competitivitat. Estem molt contents amb la incorporació de l'Anna.


El debut es podrà veure aquest dissabte a les sis de la tarda, quan el Patí Hoquei visiti el Vilanova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.