El PHC Sant Cugat cau a la pista del líder, el Palafrugell, i suma tres derrotes consecutives


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd a la pista del Palafrugell (5-2) a la dotzena jornada de la Primera Estatal. Els vermell-i-negres han competit bé davant el líder, però s'han estavellat davant la bona feina del porter local Marc Panella. Amb aquesta derrota, l'equip de Joan Carles Vadillo acumula una ratxa negativa de tres partits sense vèncer.

Els vermell-i-negres han sortit a la pista del Palafrugell amb la convicció de jugar-li de tu a tu al conjunt més en forma de la categoria. Els santcugatencs han pogut combinar amb encert, però els ha costat marcar diferències a l'àrea rival davant un Marc Panella en plena forma i han marxat al descans per darrere en el marcador (2-1).

A la segona part, no ha canviat la tònica i els santcugatencs han estat precisos en el joc però a remolc en el marcador. A la recta final de matx i amb avantatge d'un gol, els locals han vist porteria dues vegades més, per tancar el partit amb un contundent 5 a 2.

El tècnic vermell-i-negre, Joan Carles Vadillo, assegura que està content amb el joc de l'equip, però lamenta la falta d'efectivitat de cara a porteria.

Joan Carles Vadillo

Hem dominat el joc i no els hem deixat dur la iniciativa. Hem generat molt perill però no hem marcat. Si perdones, ho acabes pagant.


La setmana que ve, els santcugatencs reben el Lleida, el novè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.