Asturhockey CP, CP Tordera i Barça B es jugaran l'última plaça a la Copa de la Princesa de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Patí Hoquei acollirà la Copa de la Princesa

El Patí Hoquei acollirà la Copa de la Princesa

L'Asturhockey Club Patín, el Club Patí Tordera i el FC Barcelona B lluitaran per l'última plaça per participar a la Copa de la Princesa que es disputa a Sant Cugat l'11 i 12 de febrer. Aquest cap de setmana es tanca la primera volta a la Primera Estatal, i els tres equips tenen opcions de classificar-se i acompanyar al Club Hoquei Palafrugell, l'Arenys de Munt i el Patí Hoquei Club Sant Cugat, que hi jugarà en qualitat d'organitzador.

A la Copa de la Princesa hi competeixen els tres primers classificats al final de la primera volta i l'equip que acull la competició, en cas que aquest no hagi acabat entre les tres primeres places, situació en la qual el quart també la juga. Després de la derrota del cap de setmana passat davant el líder, el CH Palafrugell, el Patí Hoquei ja no pot accedir a la tercera posició, així que la lluita per completar el cartell de la Copa de la Princesa s'ha reduït a tres equips.

Asturhockey Club Patín

Els asturians, la revelació del campionat tenint en compte que són recent ascendits a la categoria, són a hores d'ara tercers i els que, a priori, tenen totes les opcions per ser a la Copa: amb un triomf hi seran segur, i a més el seu compromís és a casa i davant el cuer de la categoria, el CP Raspeig, que només té un punt.

Club Patí Tordera

El Tordera, quart ara mateix, haurà de fer la feina en la visita a la seva pista del desè, el Mataró, i esperar una ensopegada del Palafrugell. Tots dos equips tenen els mateixos punts, i només un empat o una derrota empordanesa combinat amb un triomf dels maresmencs els donaria l'accés a la Copa de la Princesa com a tercer classificat.

FC Barcelona B

El Barça B és qui ho té més complicat. De fet, les opcions dels blaugrana són més que remotes. El FC Barcelona B ha d'esperar derrotes d'Asturhockey i Tordera i vèncer per una renda de gols important davant el vuitè, el CP Vilanova, tenint en compte que el seu balanç de gols a favor i en contra és pitjor que el de Palafrugell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.