El Patí Hoquei Club femení torna a acusar la falta de gol i cau davant el Bigues i Riells

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd a casa (0-2) davant el CHP Bigues i Riells i ja acumula set derrotes consecutives, en les quals només ha aconseguit un gol a favor. A falta d'un partit per tancar la primera volta, les santcugatenques cauen a l'última posició de l'OK Lliga i es queden a sis punts de la salvació.

Des del primer moment el joc que s'ha vist al pav 2 de la Rambla del Celler ha estat d'anada i tornada, amb un Sant Cugat que intentava sortir ràpidament al contraatac després de recuperació. El Bigues i Riells s'ha fet a poc a poc amb el domini del partit i ha generat diverses ocasions de perill ben solucionades per la portera local Cristina Eliè, la millor del seu equip.

Tot i això, les santcugatenques han tingut l'ocasió d'avançar-se en el marcador amb un penal, però la nova jugadora vermell-i-negra Anna Carranza ha fallat el llançament. El cop psicològic per a les locals ha estat complet quan, pràcticament en la següent jugada, el Bigues i Riells ha aconseguit obrir la llauna amb un gol de Marta Borràs.

Amb el 0-1 s'ha arribat al descans i després el pas per vestidors el matx ha mantingut la mateixa tònica. Les visitants han eixamplat l'avantatge als quatre minuts de la represa amb una nova diana de Marta Borràs que posava el partit molt complicat al PHC Sant Cugat.

A cinc minuts pel final, Judit Navarro ha fallat un penal que, si hagués entrat, hauria donat esperances de remuntada a les vermell-i-negres. Les de Jaume Oms han donat la cara i ho han seguit intentant fins l'últim moment però sense encert en els metres finals, mentre que Cristina Eliè s'ha fet gran sota pals i ha evitat la golejada visitant amb grans intervencions.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat lamenta la manca d'encert de cara a porteria.

Jaume Oms

Avui hem jugat millor que a l'últim partit, hem generat ocasions però si no fem gols és complicat. A partir de l'un a zero s'ha creat una situació d'ansietat que no ens ha anat bé.

El cap de setmana que ve, les santcugatenques afronten un doble compromís en terres madrilenyes: dissabte visiten la pista del CP Las Rozas i diumenge la del CP Rivas Las Lagunas, un rival directe per la permanència.