Cristina Guinea, Marta Grau i Carlota Petchamé, a la llista per disputar la segona ronda de la Lliga Mundial


  • Comparteix:

Cristina Guinea, en un partit de la Lliga Mundial / Font:

Cristina Guinea, en un partit de la Lliga Mundial / Font:

Les jugadores del Junior Marta Grau i Carlota Petchamé i la santcugatenca del Club an der Alster d'Alemanya, Cristina Guinea, formen part de la llista que ha anunciat aquest divendres Adrian Lock, entrenador de la selecció espanyola d'hoquei herba, per disputar la segona ronda de la Lliga Mundial. La convocatòria la formen 18 jugadores, que seran les encarregades de disputar una fase que es disputarà entre el 4 i el 12 de febrer a València.

La segona ronda de la Lliga Mundial, una competició que s'allarga durant dos anys i que també servirà com a classificatori per al Mundial del 2018, té tres seus, una dels quals serà a terres valencianes. La selecció espanyola en serà l'amfitriona i jugarà davant Polònia, Rússia, Turquia, Ucraïna, Ghana, Escòcia i la República Txeca. Petchamé i Guinea fa ja temps que són fixes a la llista, mentre que Grau s'hi ha consolidat a les últimes convocatòries.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.