El CPP Raspeig resisteix una part davant el PHC Sant Cugat però acaba sucumbint al pav 2

El Patí Hoquei Club Sant Cugat trenca la resistència del Club Promoción Patín Raspeig i acaba enduent-se el partit amb contundència (7-1) davant el cuer de Primera Estatal. L'equip alacantí ha mantingut el tipus fins als primers minuts de la segona meitat, quan el conjunt santcugatenc ha anotat la tercera diana i ha encarrilat una golejada per estrenar la segona volta. L'equip de Joan Carles Vadillo retalla distàncies amb les posicions d'ascens a l'Ok Lliga.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha retornat al camí de solidesa i bons resultats a les dues últimes jornades, que tancaven la primera volta, tot i que en aquest últim partit davant el Raspeig ha hagut d'esperar per trencar el matx. Una resistència visitant que no es presagiava als primers minuts, tenint en compte que Joan Farnés ha obert la llauna als cinc minuts de joc i Pau Gilabert ha situat el 2 a 0 al cap de poc temps.

Ara bé, el Raspeig no ha abaixat els braços i s'ha bolcat a l'atac, amb un joc vertical i posant contra les cordes un Patí Hoquei que s'ha relaxat. Aquesta dinàmica ha conclòs en un gol visitant quan faltaven menys de quatre minuts per al descans, una situació que podria haver empitjorat per als locals quan els àrbitres han mostrat una targeta blava a David Yepes i el Patí Hoquei s'ha quedat amb un home menys en els darrers minuts de la primera meitat.

A la segona part, els vermell-i-negres han sortit amb el convenciment d'encarrilar el matx, i Joan Farnés ha fet el tercer ben aviat. Quan faltava només un quart d'hora per al final, Jordi Gabarra ha fet dos gols en pocs minuts per sentenciar el matx, i a la festa golejadora s'hi ha afegit David Yepes, amb el sisè, i Joan Galbas, amb el setè. Al partit ha debutat el jugador del planter Cesc Maideu.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, valora l'actuació de l'equip després del partit.

Joan Carles Vadillo

No hem entès bé què proposaven ells en defensa i no hem atacat bé. Comencem la segona volta i estem assentats en certs aspectes.

El Patí Hoquei es manté cinquè amb 24 punts i la setmana que ve disputarà l'última jornada abans de la Copa de la Princesa que jugarà com a local al pav 2: visitarà el Club Patí Vilanova.