El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat torna amb un punt de la seva doble jornada a Madrid


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (6-4) davant el CP Rivas Las Lagunas en partit avançat de la vintena jornada d'OK Lliga. Les santcugatenques han estat dins el partit fins a principis del segon temps, quan les madrilenyes han marxat en el marcador. Ni els tres gols d'Anna Espriu han pogut evitar la derrota de les santcugatenques davant un rival directe que les deixa a sis punts de la permanència. Les santcugatenques tanquen un cap de setmana amb dos partits en què suma un punt.

Després d'aconseguir un meritori empat a la pista del CP Las Rozas aquest mateix dissabte, el Patí Hoquei ha sortit convençut de les seves opcions en el segon compromís en dos dies en terres madrilenyes. L'inici del matx ha estat boig a totes dues àrees, amb bon joc de davantera i fluixes defenses, a més de molts errors que ha sabut aprofitar millor el CP Rivas Las Lagunas. Al descans guanyaven les locals per 2 a 1 amb dos gols de Maria Monge i un d'Anna Espriu pel bàndol santcugatenc.

A la represa, el partit ha seguit la mateixa dinàmica d'anada i tornada i les madrilenyes s'han distanciat amb gols, de nou, Maria Monge i Carlota Antúnez, però Anna Espriu ha retallat distàncies una altra vegada. El Rivas ha sabut gestionar l'avantatge i ha sentenciat amb dues dianes més obra de Carlota Antúnez i Micaela Gordillo. Per a les santcugatenques, Maria Monllaó i Anna Espriu han anotat el tercer i quart gol.

El tècnic del femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Jaume Oms, creu que han millorat com a equip, però no han estat bé en defensa davant les madrilenyes.

Jaume Oms

El que ha aprofitat els errors del contrari s'ha endut el partit. Hem jugat bé en atac però ens han penalitzat molt els errors en defensa.


La setmana que ve les santcugatenques visiten el CP Manlleu, quart classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.