El Junior retorna a la competició amb un complicat duel davant el poderós Atlètic Terrassa


  • Comparteix:

Els santcugatencs ja van aconseguir sorprendre el Polo i esgarrapar-li un punt

Els santcugatencs ja van aconseguir sorprendre el Polo i esgarrapar-li un punt

El masculí del Junior d'hoquei herba retorna a la Divisió d'Honor davant el segon classificat, l'Atlètic Terrassa, a la desena jornada de competició. Els blau-i-negres, que van certificar la quarta plaça de la taula a la primera volta, s'examinen aquest diumenge a dos quarts d'una a terres terrassenques davant un dels conjunts més forts de l'hoquei herba estatal. L'equip de Dabanch va fregar la proesa a l'anada i espera repetir sensacions per sorprendre el rival i pressionar el tren d'equips capdavanters de la classificació.

La Divisió d'Honor d'hoquei herba estrena la segona volta aquest cap de setmana i el Junior visita un dels camps més complicats d'Europa. Ja fa anys que l'equip blau-i-negre vol mirar als ulls als grans de la categoria sense complexes i un Junior cada cop més madur va fent mèrits per afermar-se a la part alta de la taula. Una sorpresa al camp de l'Atlètic en forma de triomf col·locaria els santcugatencs a només dos punts dels de Terrassa i retallaria distàncies amb el Polo i l'Egara.

Ara bé, la llarga ombra de l'Atlètic ennegreix les aspiracions dels de Sant Cugat. Els terrassencs ja van superar el conjunt de Dabanch amb un resultat ajustat a la primera volta i ara esperen repetir la gesta per no deixar escapar un intractable Polo. A més, l'equip local també va es va desfer del Junior en el Campionat de Catalunya d'hoquei sala, fet que engreixa encara més el seu paper de favorit.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.