PHC Sant Cugat-Asturhockey i Palafrugell-Arenys, les semifinals de la Copa de la Princesa


  • Comparteix:

Les semifinals de la Copa de la Princesa enfrontaran el Patí Hoquei Club Sant Cugat davant l'Asturhockey a les set de la tarda i el Palafrugell contra l'Arenys de Munt a les nou del vespre. Aquest divendres l'Hotel Sant Cugat ha acollit un sorteig dirigit pel coordinador d'Hoquei Patins de la Federació Espanyola de Patinatge, Josep Ribas, i que ha comptat amb alguns dels principals membres dels quatre clubs. La final del torneig serà diumenge a dos quarts d'una.

Els quatre entrenadors han coincidit a destacar la igualtat dels rivals durant la prèvia del torneig i han refusat cap preferència en el sorteig. Pel que fa la classificació, els emparellaments han decidit que el primer, l'Arenys, s'enfronti contra el segon, el Palafrugell, i que el tercer i el quart, l'Asturhockey i el Patí Hoquei, juguin entre ells. En aquest sentit, el jugador i capità del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Alain Rivero, ha recordat el nivell dels jugadors del seu rival, tot i ser un equip que fa poc que competeix junt.

Alain Rivero

És un equip fet amb jugadors d'altres equips contra els quals hem jugat. Serà un partit molt disputat. Li diem a tot el públic que donarem el màxim perquè puguin gaudir.


La crida perquè l'afició ompli el pav 2 de la Rambla del Celler ha estat compartida per David Martínez i l'entrenador del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, entrevistats aquest divendres al migdia al programa 'Esports en Xarxa', que s'ha emès des de la Plaça Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.