El PHC Sant Cugat espera fer pagar els plats trencats de la Copa de la Princesa al GEiEG


  • Comparteix:

Instant de la semifinal de la Copa de la Princesa

Instant de la semifinal de la Copa de la Princesa

El Patí Hoquei Club Sant Cugat torna a la competició regular a Primera Divisió després de la derrota a la final de la Copa de la Princesa del cap de setmana passat. Els santcugatencs intentaran fer pagar els plats trencats al penúltim, un GEiEG que, segons el tècnic del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, ha posat en problemes als equips grans a domicili aquest curs. Els vermell-i-negres arrenquen aquest tram definitiu de la temporada a només un punt de les places d'ascens.

L'ambiciós i ill·lusionant projecte del PHC Sant Cugat per al seu cinquanta aniversari tenia dues cites clau, dues premises per les quals l'equip ha treballat des de l'inici de curs: endur-se la competició del KO, la Copa de la Princesa, i alçar-se amb el principal repte, l'ascens a l'Ok Lliga. Després de fregar amb els dits el primer dels objectius, l'equip depèn d'ell mateix per fer-se amb el segon, fer història i arribar a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal.

Falten 11 jornades per al final de la temporada regular, en què els tres primers classificats ascendiran a l'Ok Lliga, i la distància de només un punt respecte el tercer, l'Asturhockey, es pot començar a eixugar des d'aquest mateix dissabte: l'equip rep un GEiEG que és penúltim però que arriba en un gran moment: fa dues jornades va empatar a la pista del Barça B i el cap de setmana passat es va desfer, ni més ni menys, de l'equip asturià.

Per tot plegat i pel fet que al partit de la primera volta el seu equip va caure davant el rival d'aquest cap de setmana, l'entrenador del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, avisa del perill i nivell dels gironins.

Joan Carles Vadillo

Com sempre, miro de preparar el pitjor dels escenaris, i aquest és que allà vam perdre i que és un equip que amb els de dalt fa patir quan juga a fora.


Tot i el desgast físic de l'exigent Copa de la Princesa del cap de setmana passat, el conjunt vermell-i-negre arriba amb tots els jugadors disponibles aquesta jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.