El Junior rep la visita del penúltim classificat, l'Altètic Terrassa, en l'inici de la segona volta


  • Comparteix:

Les santcugatenques són segones amb 21 punts

Les santcugatenques són segones amb 21 punts

El femení del Junior d'hoquei herba retorna a la competició aquest diumenge a les dotze del migdia davant el penúltim classificat, l'Atlètic Terrassa, a la desena jornada de la Divisió d'Honor. Les blau-i-negres s'encomanen al Serrahima per començar la segona volta amb triomf i no perdre la pista al líder de la categoria, el Club de Campo. Les egarenques només han aconseguit guanyar un partit i empatar-ne un altre i necessiten puntuar amb celeritat si volen fugir del descens.

Les noies de Joan Vidal enceten la segona volta de la Divisió d'Honor amb la mateixa convicció de l'inici: fer mèrits per arribar a final de temporada amb opcions al títol. Les blau-i-negres només han deixat escapar dos partits, tots dos a casa, i volen mantenir la dinàmica positiva per tal de competir amb el Club de Campo i la Complutense, primer i tercer classificats i els dos conjunts que s'han endut la victòria de Sant Cugat.

El rival d'aquesta jornada, l'Atlètic Terrassa, viu una situació completament oposada a les locals. El conjunt de Terrassa no va signar una bona primera volta i afronta la segona part del curs amb la pressa i el neguit per assolir la permanència. La visita al camp del segon equip més en forma de la categoria complica les seves aspiracions per girar la truita però la necessitat per puntuar obliga les terrassenques a jugar de tu a tu davant el Junior.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.