El PHC Sant Cugat demanarà ser l'organitzador del Campionat de Catalunya júnior


  • Comparteix:

Instant de la disputa de la Copa de la Princesa, l'altre gran campionat que acaba d'acollir el club

Instant de la disputa de la Copa de la Princesa, l'altre gran campionat que acaba d'acollir el club

El Patí Hoquei Club Sant Cugat demanarà a la Federació Catalana de Patinatge ser la seu del Campionat de Catalunya júnior, que es disputarà del 21 al 23 d'abril. L'entitat santcugatenca té fins aquest diumenge per presentar la candidatura per obtenir l'organització d'aquest campionat, que formaria part dels actes de celebració del mig segle del club. Els membres de la federació que triïn la seu es reuniran dimecres de la setmana que ve per prendre una decisió. (seguirà ampliació)

Després de la satisfacció per part del club per l'organització de la Copa de la Princesa, el Patí Hoquei provarà a tornar a acollir un campionat de renom. El Campionat de Catalunya júnior reuneix els vuit millors equips de l'edat, l'anterior a la sènior, una nòmina de plantilles entre les quals hi ha molts números que hi hagi el júnior A del club vermell-i-negre. Al torneig hi aniran els quatre primers dels dos grups de Preferent, i a hores d'ara l'equip de Sant Cugat és quart del grup 1, empatat amb el tercer.

El president del Patí Hoquei, Francesc Marzà, descriu a Cugat.cat la unanimitat amb la qual s'ha pres la decisió, tant a nivell de directiva com a nivell de familiars dels jugadors júniors.

Francesc Marzà

A nivell de junta tothom ha dit endavant per unanimitat. Els pares de la categoria també s'han compromès a ajudar.


A més, Marzà ha assegurat que és una satisfacció, en clau d'aniversari, tenir la presència de la Federació Catalana després d'haver comptat amb la Federació Espanyola per a l'organització de la Copa de la Princesa.

Francesc Marzà

Dins del cinquantè aniversari hem fet la Copa de la Princesa, que és de la Federació Espanyola, i el Campionat de Catalunya júnior seria de la Federació Catalana. Hi participarien les dos.


El club no preveu dificultats pel que fa a la instal·lació, tenint en compte que es reubicaran els partits que s'haguessin de disputar aquell cap de setmana al pav 2 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.