El PHC Sant Cugat fa la feina i supera el GEIEG en un partit feixuc

El Patí Hoquei Club Sant Cugat supera el GEIEG (4-1) a la setzena jornada de Primera Divisió. Malgrat ocupar les darreres posicions de la classificació, els gironins s'han mostrat com un equip difícil de superar que no ha deixat fer als santcugatencs el seu joc habitual, tot i que l'equip vermell-i-negre ha acabat imposant-se amb claredat en el marcador.

El matx ha tingut un guió clar i definit, amb un PHC Sant Cugat que proposava i intentava crear joc i un GEIEG que esperava l'error santcugatenc ben posicionat en defensa. Els vermell-i-negres s'han avançat al minut cinc amb un gol de Farners, però el joc era travat i cap dels dos equips arribava amb perill a la porteria contrària. Els santcugatencs intentaven trencar el partit, però la bona defensa gironina ho ha fet impossible. Només Joan Galbas ha pogut ampliar l'avantatge abans d'arribar al descans.

En el segon temps els visitants han millorat i han sortit de la cova per buscar retallar distàncies. Canet ha anotat pels gironins amb un llançament llunyà que ha sorprès Alain Rivero i que ha donat emoció al partit, però el PHC Sant Cugat no ha donat peu a la sorpresa i ha sentenciat amb dos gols de Pau Gilabert. El tècnic de l'equip, Joan Carles Vadillo, reconeix les dificultats que han tingut els seus jugadors durant el partit.

Joan Carles Vadillo

No hem fet un partit molt fluïd, ens ha costat molt tenir ritme i continuïtat en el joc. Estàvem avisats.

Els santcugatencs són quarts amb 30 punts i la setmana que ve visiten el Mataró.