El femení del Junior d'hoquei herba sotmet a ritme de gols un inofensiu Atlètic Terrassa

El femení del Junior d'hoquei herba arrenca la segona volta amb una golejada (7-0) davant l'Atlètic Terrassa a la desena jornada de la Divisió d'Honor. Les blau-i-negres han estat superiors en totes les fases del joc i han dominat el partit de prinicipi a fi per superar amb solvència un Atlètic Terrassa que ha fet aigües per totes bandes. L'equip de Joan Vidal segueix en segona posició amb 21 punts, a només quatre del Club de Campo.

El Junior no ha concedit cap opció al rival i des de l'inici del partit ha estat un esglaó per sobre de les egarenques. Intenses en la pressió, elèctriques en el contraatac, encertades en la combinació i sòlides en defensa, han acorralat a la seva àrea un Atlètic que perseguia ombres. L'autoritat de les blau-i-negres s'ha traduït en gols i han marxat al descans amb un contundent avantatge de 4 a 0, gols obra de Carlota Petchamé en el primer quart per partida doble i Mariona Serrahima i Andrea Puig en el segon.

Si bé l'àmplia diferència entre tots dos equips convidava al relaxament, les noies de Joan Vidal han sortit igual d'intenses que en els dos primers quarts com si el marcador fos d'empat a zero. Anna Gil, en una bona jugada individual, ha fet el cinquè i les blau-i-negres han arribat a l'últim període amb més perill a la porteria terrassenca.

L'últim quart ha estat el més igualat, però tot i així les visitants amb prou feines han creat sensació de perill i només des del penal-córner, l'únic que han tingut en tot el partit, han estat pròximes a marcar. El contraatac ha estat el segell blau-i-negre en el tram final del partit. Serrahima i Petchamé han fet dues dianes més per sentenciar la golejada i entrar per la porta gran en el segon tram del curs.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, assegura que aquesta és la imatge que vol del seu equip.

Joan Vidal

Aquesta és la imatge que perseguim. Hi ha dies que els gols no entren però avui han entrat. Però en ganes i actitud la imatge que volem és aquesta

La setmana que ve, les santcugatenques visiten un dels camps més complicats de la categoria, el de la Reial Societat.