Gaby Dabanch demostra compromís i lideratge en el debut amb el Junior d'hoquei herba


  • Comparteix:

El davanter internacional espanyol Gaby Dabanch, fitxatge estrella del Junior d'hoquei herba de cara a la segona volta del campionat, ha debutat aquest cap de setmana amb un empat valuós al camp de l'Atlètic Terrassa. El jugador, que és fill de l'entrenador de l'equip Jorge Dabanch, es va estrenar com a titular i va demostrar que està en plena forma tot i portar prop de sis mesos sense competir.

Gaby Dabanch va haver de treballar molt en tasques defensives i va tenir poques ocasions per lluir les seves qualitats de cara a porteria, però sí que va exhibir una gran capacitat de lideratge sobre el terreny de joc. Tot i portar menys de dos mesos al Junior, Dabanch va donar indicacions i ànims de manera constant als seus companys, demostrant galons des del primer dia. El jugador reconeix que li han demanat que aporti expèriència i caràcter competitiu a l'equip.

Gaby Dabanch

Si alguna cosa puc aportar és l'experiència i és molt important a nivell psicològic ser sempre positiu amb els companys.


Els aficionats del Junior podran veure Gaby Dabanch a l'estadi Lluís Serrahima en el partit d'aquest diumenge davant la Complutense.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.