Joan Carles Vadillo torna a Mataró amb l'objectiu de situar el PHC Sant Cugat a les places d'ascens


  • Comparteix:

Joan Galbas, en un partit d'aquesta temporada

Joan Galbas, en un partit d'aquesta temporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat visita aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre el Club Hoquei Mataró en el retorn de Joan Carles Vadillo a terres mataronines, d'on va arribar l'estiu passat. Els vermell-i-negres són a només un punt de les places d'ascens a l'Ok Lliga i esperen desfer-se d'un Mataró que és avantpenúltim i necessita punts per allunyar-se de la zona de descens, que tenen molt a prop.

Després de no poder completar un cap de setmana el somni i vèncer a la final de la Copa de la Princesa, el Patí Hoquei es va redimir a mitges en la represa de la competició domèstica a Primera Divisió. Per una banda, l'equip va tornar al triomf, uns tres punts balsàmics davant el GEiEG per seguir a tocar de l'ascens, però per una altra, el partit va ser gris, sobretot a la primera part, un joc que Joan Carles Vadillo va lamentar.

Ara, el compromís és de més nivell, a una pista que duu grans records a l'actual tècnic vermell-i-negre i en què el Mataró intenta sortir d'una situació complicada. Serà el tret de sortida a les últimes 10 jornades, el tram final que determinarà si el Patí Hoquei assolirà el gran objectiu del curs, l'ascens a l'Ok Lliga: aquest primer pas, a una pista en què els mataronins tenen molt més poder que a domicili, i on no perden des del novembre.

Aquest dissabte es viurà un doble enfrontament Sant Cugat-Mataró: el partit del primer equip masculí anirà precedit pel del primer equip femení, que també visita la pista maresmenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.