El PHC Sant Cugat afronta una nova final a la pista del Mataró, rival directe


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada

Imatge del partit d'anada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení afronta aquest dissabte a un quart de set de la tarda una de les cites crucials per les opcions de permanència a l'Ok Lliga Femenina. Les de Jaume Oms, últimes, visiten el Club Hoquei Mataró, penúltim amb només dos punts més tot i tenir un partit menys, i un dels dos equips que les d'Oms han estat capaces de vèncer. Quan falten 10 jornades per al final de la competició, les vermell-i-negres tenen la salvació a 10 punts i els urgeix sumar per no precipitar el descens de categoria.

Si Jaume Oms pot extreure alguna conclusió positiva de les últimes setmanes, ho pot fer mirant els resultats: l'equip ha aturat l'exagerat nombre de gols que encaixava al final de l'any i ha tret un empat, davant el CP Las Rozas, i ha patit dues derrotes ajustades, contra el poderós Manlleu i contra el Cerdanyola, a les últimes tres setmanes. No obstant això, aquest rendiment no l'ha servit per aclarir el seu futur a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal, tenint en compte que segueix en última posició.

A més, a mesura que passen les setmanes el marge per corregir la trajectòria i eixugar els punts és menor, i la distància es va eixamplant tenint en compte la sequera de punts santcugatenca: el Liceo marca la salvació i és ja a 10 punts. És per tots aquests condicionants que la visita d'aquest dissabte a Mataró és tan important, tenint en compte que és l'únic equip que se li assembla en rendiment: com les d'Oms, ha aconseguit dues victòries, però ha sumat dos empats més, amb tres en total.

Ara bé, la dada que més pot animar el Patí Hoquei és el fet que va ser davant el Mataró quan van assolir una de les dues victòries que ostenten, en un partit disputat a finals d'octubre, i un altre motiu d'esperança és que per a aquesta jornada tindrà tota la plantilla a punt. Tot plegat, en un dissabte en què es viurà un doble enfrontament Sant Cugat-Mataró: el primer equip masculí juga després que el femení.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.