El Junior viu un primer desplaçament de 2017 d'alçada al camp de la Reial Societat


  • Comparteix:

Imatge del partit del cap de setmana passat, ja amb la samarreta del centenari

Imatge del partit del cap de setmana passat, ja amb la samarreta del centenari

El Junior femení inicia la seva condició de visitant enguany a un dels escenaris més durs de la Divisió d'Honor, el camp de la Reial Societat, vell rival de les santcugatenques. Després d'estrenar-se aquest 2017 amb contundència a casa davant l'Atlètic Terrassa, les de Joan Vidal tenen un dels grans primers reptes del curs, i tot plegat amb una Copa de la Reina que és cada vegada més a prop a l'horitzó.

Resten només tres jornades perquè arribi la Copa i el Junior hi vol competir amb la moral més alta possible. Perquè així sigui, el principal escull que té entre mans fins l'inici de la competició del KO és aquesta visita a terres basques, davant una Reial Societat que, si bé no pugna amb el Junior pel lideratge de la competició com anys enrere, segueix sent un dels conjunts més durs de la Divisió d'Honor.

Bona prova d'això és el partit de la primera volta, quan les de Joan Vidal van haver de suar de valent per endur-se el partit i ho van fer per la mínima (1-0).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.