Un Junior intractable supera amb contundència la Reial Societat i amplia el seu estat de gràcia

Les santcugatenques segueixen segones amb 27 punts

El femení del Junior segueix a l'alça i goleja (1-4) a la Reial Societat a l'onzena jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba . La intensitat defensiva i la clarividència de cara a porteria han estat les claus de la victòria blau-i-negra per superar amb comoditat un dels grans de la lliga. Anna Gil en dues ocasions, Carlota Petchamé i Mariona Serrahima han estat les golejadores.

Les santcugatenques, intenses en la recuperació i efectives en la caça del gol, han dut sempre una marxa més que el conjunt basc i han marxat al descans amb un avantatge de 0 a 2. El bon moment de forma de l'equip blau-i-negre ha seguit en el tercer quart, en què, tot i rebre un gol, han estat superiors a les locals i han fet l'1 a 3 abans de l'últim període.

El Junior ha seguit jugant a plaer en el tram final de partit i Mariona Serrahima ha fet el quart per tancar la golejada en un dels camps més complicats de la lliga. El tècnic, Joan Vidal, assegura que el resultat és molt bo i que l'equip ha d'enmirallar-se en aquest bon moment per a les pròximes jornades.

Joan Vidal

El resultat és molt bo. Les jugadores estan contentes però només és un mirall del que hem de fer cada diumenge

La setmana que ve, les santcugatenques reben la visita del Jolaseta, el setè classificat. Les noies de Joan Vidal segueixen segones a només un punt del líder, el Club de Campo, mentre que les seves perseguidores, la Complutense, han ensopegat al camp del Polo i queden a tres punts de les santcugatenques.