Francesc Sucarrats deixa la direcció esportiva del PHC Sant Cugat per motius personals


  • Comparteix:

Francesc Sucarrats, durant un partit / Foto: Akopsdstick.blogspot.com

Francesc Sucarrats, durant un partit / Foto: Akopsdstick.blogspot.com

Francesc Sucarrats abandona la direcció esportiva del Patí Hoquei Club Sant Cugat per motius personals, ha comunicat el club aquest dimecres als seus socis. Sucarrats marxa després de dues temporades, període durant el qual va estar a punt d'assolir l'ascens amb l'equip masculí a l'OK Lliga. El president de l'entitat, Francesc Marzà, ha reconegut a Cugat.cat que la decisió els ha agafat per sorpresa i que el club està buscant un substitut per planificar la temporada que ve.

El terrassenc, que va ser tècnic i coordinador del Patí Hoquei del 1982 al 1989, tornava al club el 2015 després d'una llarga trajectòria en equips d'OK Lliga, Primera Divisió i l'experiència a la lliga italiana. Sucarrats va respondre al canvi d'orientació de l'entitat, que va decidir la contractació d'un perfil de director esportiu professionalitzat, amb les condicions pertinents per a una dedicació exclusiva. Al primer curs, 'Suca' va compaginar aquesta tasca amb la direcció del primer equip, amb el qual va protagonitzar un ascens que va durar tant sols un quart d'hora per un error de la Federació Espanyola.

Per aquest curs, el director esportiu va construir una plantilla per aspirar de manera ferma a l'ascens a l'Ok Lliga i va contractar un tècnic que ja havia assolit aquest repte amb el Mataró, Joan Carles Vadillo. Així, Sucarrats passava a treballar de manera més particular en l'organització de l'estructura esportiva del club i en temes administratius pel que fa llicències, horaris i ajornaments de partits. Per tant, es tractava d'una persona, segons el president del Patí Hoquei, Francesc Marzà, essencial per al funcionament de l'entitat. Marzà reconeix que els ha sorprès la decisió.

Francesc Marzà

No és una cosa que ens esperéssim. Els motius són personals. És una situació una mica complicada.


La junta directiva s'ha mogut ràpid i s'ha reunit amb els cinc coordinadors d'àrea: Adrià Pinto i Xavi Garcia Pierantozzi per a l'Escola, Miquel Soler per a l'etapa Prebanjamí-Aleví, Òscar González per a l'etapa Aleví-Junior i Jaume Oms per a la branca femenina, així com amb els entrenadors dels primers equips masculí i femení. En aquest sentit, Marzà assegura que se'ls ha demanat un pas endavant per acabar la temporada mentre es troba qui ocuparà la direcció esportiva de l'entitat el curs que ve.

Francesc Marzà

Hem fet una reunió amb els coordinadors de les franges i amb els entrenadors dels primers equips. Intentarem potenciar aquestes coordinacions perquè assumeixin més responsabilitats.


Així, conscient de la dificultat de trobar la figura que substitueixi Sucarrats fins a finals de temporada pel fet que és complicat trobar un perfil que no estigui en actiu a un altre club, el president del Patí Hoquei creu en una incorporació de cara a l'inici del curs que ve, tot i que celebraria que el nou director esportiu pogués començar a treballar en aquesta mateixa temporada. De fet, tampoc no s'ha descartat que el perfil es trobi dins del mateix club. Un procés d'elecció que la junta ja ha començat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.