El PHC Sant Cugat femení rep l'Alcorcón en una nova cita per seguir somiant amb la salvació


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení té una nova cita per seguir creient en la salvació a l'Ok Lliga. Les santcugatenques reben diumenge a la una de la tarda l'Alcorcón, vuitè classificat de la competició. Tot i la millora en la faceta golejadora experimentada des de fa unes setmanes, les de Jaume Oms sumen quatre derrotes seguides i segueixen exigides de punts en un compte enrere que les duu al descens: són a 10 punts de la permanència a nou partits per al final del curs.

Els números segueixen dient que el Patí Hoquei té possibilitats de mantenir-se a l'elit de l'hoquei patins estatal la temporada que ve, però cada setmana que passa la distància amb l'abisme es va fent més curta. Les santcugatenques només han aconseguit dues victòries en els 17 partits que han disputat, totes dues a les cinc primeres jornades de competició. Per tant, des de mitjans de novembre no coneixen la victòria, i han puntuat en només un partit, en un empat a la pista del Las Rozas de finals de novembre.

Tot plegat ha col·locat l'equip en una situació límit, amb l'única possibilitat de trencar aquesta mala dinàmica, sobretot a nivell moral, a través d'un triomf que fa ja massa que no tasten. Una bona opció és aquest cap de setmana, contra un Alcorcón que és a mitja taula però tant sols sis punts per sobre de les places de descens. Això sí, el precedent va atorgar un domini clar a l'Alcorcón (4-0).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.