El Junior supera el CD Terrassa en l'últim partit abans de la Copa de la Reina

El Junior femení d'hoquei herba es desfà (0-2) del Club Deportiu Terrassa a la tretzena jornada de la Divisió d'Honor, l'última abans de la disputa de la Copa de la Reina a Sant Cugat. Les de Joan Vidal s'han avançat al minut 13 del segon quart i han sentenciat a l'últim període amb el segon. Les blau-i-negres es mantenen segones a quatre punts del Club de Campo madrileny.

El Junior ha acumulat bones sensacions abans de la històrica cita que viurà la setmana que ve, quan lluiti per assolir la seva segona Copa de la Reina davant l'afició santcugatenca. El partit, com la majoria que es disputen a Les Pedritxes, ha estat dur i tens, un bon test abans de disputar la Copa. El Junior ha culminat uns dos primers quarts sòlids i amb seguretat defensiva, tot i generar menys perill de l'habitual al davant.

Mariona Serrahima ha avançat les blau-i-negres poc abans del quart d'hora de joc, resultat amb el qual s'ha arribat al descans. Ha estat al tercer quart quan les de Vidal han patit una davallada de tensió i les visitants han creat més perill, però aquesta dinàmica no ha fet moure el marcador. En canvi, qui sí que ha marcat ha estat Pauline Brugts de penal, a l'últim període, per deixar el partit vist per sentència.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, es mostra satisfet amb aquest últim resultat abans de la celebració de la Copa.

Joan Vidal

Estic molt satisfet del resultat i d'haver estat competitius en un camp on costa molt ser-ho. Ens hem d'entrenar bé i estar molt bé mentalment. El partit de divendres l'hem d'afrontar amb il·lusió i passió.

L'equip santcugatenc s'estrena a la Copa de la Reina divendres que ve a les dues de la tarda davant el Club Egara.