El PHC Sant Cugat no es refia d'un Sant Feliu que pot ser el tapat del final de temproada


  • Comparteix:

Joan Farnés i companyia reben un rival de nivell

Joan Farnés i companyia reben un rival de nivell

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí rep aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre un Sant Feliu que és sisè a la classificació de Primera Divisió però que es pot convertir en un dels conjunts que arribi al tram final de curs en posició d'optar a l'ascens. Els de Sant Feliu de Codines arriben a la cita després d'empatar amb l'Asturhockey i cerquen un rendiment regular a l'alçada del mostrat en alguns partits aquest curs. Els codinencs han obtingut resultats destacats com un 7 a 3 davant l'Arenys de Munt, segon.

Les set últimes jornades de la categoria de plata de l'hoquei patins estatal preveuen una lluita apassionant per obtenir un dels tres primers llocs de la classificació, els que donen accés a disputar el curs que ve la millor competició del món, l'Ok Lliga. El Patí Hoquei és ara tercer, amb els mateixos punts que l'Asturhockey, i per mantenir aquesta posició han de mantenir-se forts com a local, més encara amb plantilles del talent de la de l'Arenys, que sembla que finalment s'ha activat per provar de fer-se amb un dels bitllets pel duel final per pujar.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.