Derbi terrassenc en el primera semifinal de la Copa del Rei entre Atlètic Terrassa i Club Egara


  • Comparteix:

L'Atlètic Terrassa, candidat a ser a la final / Font: EHL

L'Atlètic Terrassa, candidat a ser a la final / Font: EHL

La primera semifinal de la Copa del Rei d'hoquei herba, que es disputa a les instal·lacions del Junior, enfrontarà dos equips de Terrassa en un derbi vibrant entre Atlètic i Club Egara. El partit, que es jugarà a les deu del matí, arriba després de dues treballades victòries als quarts de final dels equips terrassencs. L'Egara ha superat a quarts el Club de Campo i l'Atlètic ho ha fet per la mínima davant el RS Tenis.

Tots dos conjunts arribaven com a favorits en els seus respectius duels i han fet bons els pronòstics. L'Egara-Club de Campo ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida a la Copa, i abans del descans ja s'havien anotat tres gols: els terrassencs s'han situat 2 a 0 però el Club de Campon ha retallat distàncies per marxar a la mitja part 2 a 1. Al tercer quart, Lluís Mercadé ha fet el tercer de l'Egara per tancar el passi a semifinals.

L'Atlètic Terrassa, de la seva banda, s'ha enfrontat al candidat a ser la revelació del torneig, un Real Sociedad Tenis que ha demostrat el gran estat de forma amb el qual arribava. De fet, els càntabres s'han col·locat primer per davant amb un penal-córner, però Dani Malgosa primer i Roc Oliva després han capgirat el marcador abans del descans. Tot i que l'Atlètic ha marcat el tercer, el RS Tenis ha anotat el 2 a 3 a un minut i mig per a la conclusió, per posar emoció a un tram final que ha acabat sense més sorpreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.