El PHC Sant Cugat encaixa un correctiu a la pista de l'Sferic i s'apropa una mica més al descens


  • Comparteix:

Anna Carranza, jugadora del PHC Sant Cugat

Anna Carranza, jugadora del PHC Sant Cugat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení suma la sisena derrota seguida i ho fa de manera contundent (7-0) a la pista de l'Sferic Terrassa. Les santcugatenques segueixen en última posició de l'Ok Lliga amb set punts, i la salvació s'està convertint, setmana rere setmana, en un objectiu més utòpic que realista. Falten set partits per al final de la temporada i només un miracle podria mantenir l'equip de Jaume Oms, que a més ha perdut Anna Espriu pel que resta de temporada per lesió.

Al Patí Hoquei se li està fent llarg el tram final de curs. Tot i que les opcions matemàtiques diuen que encara hi ha possibilitats de seguir a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal, la projecció del que pot passar és d'allò més negativa. Aquesta jornada, de fet, el partit s'ha resolt ben aviat: Erika Ghirardello i Carla Crespo han situat el 2 a 0 als primers minuts de partit, i a l'equador del primer temps, Ona Puigantell primer i Maria Igualada després han col·locat el 4 a 0.

Tot plegat, amb una arriscada proposta de les vermell-i-negres. Després dels gols matiners i veient que el perill arribava de totes maneres, Oms ha pujat la línia de pressió i això ha facilitat les dianes locals. A la segona meitat, Sílvia Ferrer ha anotat als 10 minuts de joc el 5 a 0, i Ghirardello ha arrodonit una gran tarda amb dos gols més, amb els quals ha signat el seu 'hat-trick'. Jaume Oms explica els canvis tàctics per intentar sorprendre el rival.

Jaume Oms

Veia que tancades ens arribaven igual i he pujat la línia de de defensa a veure si robàvem boles més endavant i podíem aprofitar alguna contra.


A més de tot plegat, el Patí Hoquei no podrà tenir una de les seves jugadores clau per aquestes últimes set jornades, després que Anna Espriu s'hagi lesionat als lligaments encreuats del genoll. Aquesta baixa s'uneix a la de Judith Navarro, que va deixar l'equip a principis de març. Les vermell-i-negres tornen a competir d'aquí a dues setmanes quan rebran el Liceo aquell divendres a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.