El Patí Hoquei vol retornar a la zona d'ascens a l'Ok Lliga a la pista del Tordera


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat afronta un partit vital per l'ascens a Tordera

El Patí Hoquei Sant Cugat afronta un partit vital per l'ascens a Tordera

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat afronta la jornada 21 de la Primera Divisió aquest dissabte a dos quarts de nou de la nit a la pista del Tordera en un matx vital per als santcugatencs de cara a l'ascens a l'Ok Lliga. Els santcugatencs, quarts, són a un sol punt de la zona d'ascens que ocupa l'Arenys de Munt. El Tordera, cinquè i amb quatre punts menys que els santcugatencs, tindrà la darrera oportunitat d'apropar-se a la zona alta de la classificació.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha sortit de la zona d'ascens a Ok Lliga després d'empatar (3-3) davant el Sant Feliu a la darrera jornada de lliga. Els santcugatencs són a un sol punt del tercer i mentenen molt vives les opcions de pujar de categoria. L'equip suma dos empats consecutius i es vol retrobar amb la victòria davant un rival directe com el Tordera.

Els locals són conscients que és l'última oportunitat per reenganxar-se a la part alta. La distància entre el Tordera i el Patí Hoquei és únicament de quatres punts, tot i que en el partit de la primera volta els vermell-i-negres es van imposar (2-0).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.