El Junior vol assaltar la segona plaça davant el totpoderós Egara


  • Comparteix:

El Junior vol superar l'Egara a Sant Cugat

El Junior vol superar l'Egara a Sant Cugat

L'equip masculí del Junior torna a la lliga aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia amb la visita de l'Egara a la jornada catorze de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. El conjunt santcugatenc. cinquè classificat, rep l'Egara, segon, que suma tres punts més que els blau-i-negres. Tots dos equips es tornen a veure les cares després de la Copa del Rei on els egarencs van superar els santcugatencs a la final de consolació.

El Junior torna a la lliga després de quedar quart classificat a la Copa del Rei organitzada pel club santcugatenc. Els de Jorge Dabanch volen tornar al camí de la victòria després de perdre (2-3) davant el RS Tennis en el darrer partit de lliga abans de disputar la Copa del Rei. Els blau-i-negres volen fer un salt qualitatiu a la classificació i tenen una oportunitat d'or davant el segon classificat. En el partit d'anada, l'Egara va superar (3-1) el Junior.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.