El Junior femení paga molt cara la falta d'eficàcia i torna a perdre davant el Club de Campo

Les santcugatenques han tornat a perdre contra la seva bèstia negra, el Club de Campo / Font: Rfeh.es

El femení del Junior d'hoquei herba perd (2-1) al camp del Club de Campo tot i haver generat nombroses ocasions per tornar de Madrid amb un resultat millor. Les noies de Joan Vidal han reaccionat amb orgull i maduresa a la desfeta de fa just una setmana a la Copa de la Reina, en què van perdre la final davant el mateix Club de Campo. El gol de Pauline Brugts no ha servit finalment de res per culpa de la manca d'encert de cara a porteria de les santcugatenques.

Les madrilenyes s'han avançat al primer quart amb un gol d'Alícia Magaz, però el Junior ha aconseguit la igualada al segon període mitjançant una acció de Pauline Brugts. Ja després del descans, les locals s'han tornat a avançar amb un gol de Bea Pérez que posava les coses complicades per al conjunt santcugatenc.

Tot i això, el Junior no s'ha rendit i ha gaudit de diverses ocasions clares de gol en l'últim quart que malauradament no ha pogut transformar. El tècnic blau-i-negre, Joan Vidal, lamenta la falta d'encert però posa en valor l'actitud de l'equip.

Joan Vidal

Aquest cop hem generat molt més que elles però ens ha faltat eficàcia de cara a porteria. La reacció de l'equip ha estat bona i s'ha tornat a anar pel camí que hem de seguir si volem acabar l'any com tots desitgem.

Diumenge que ve, a les dotze del migdia, les santcugatenques reben l'Egara a l'estadi Lluís Serrahima.