El Junior perd davant el Club de Campo i s'allunya dels quatre primers classificats

Imatge del partit / Foto: Ramón Gibert - RFEH

El Junior masculí d'hoquei herba perd (1-0) al camp del Club de Campo a la jornada 15 de la Divisió d'Honor. Els santcugatencs, cinquens, han encaixat la segona derrota consecutiva i es queden a sis punts del quart classificat. Els blau-i-negres rebran diumenge de la setmana que ve el FC Barcelona, penúltim classificat.

Els madrilenys han tret profit d'un solitari gol al primer quart obra del belga Jerome Saiys, que ha aprofitat una centrada des de la banda esquerra per superar el porter blau-i-negre. El partit ha estat igualat en tot moment, però amb el pas dels minuts els de Sant Cugat han començat a portar el pes del joc i han intentat buscar la igualada. Al darrer quart, el Junior ha tingut més ocasions d'empatar, amb tres penals córner que no ha sabut aprofitar.

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, pensa que el resultat més just hauria estat l'empat.

Jorge Dabanch

Hem tingut oportunitats per marcar i empatar. Ells han estat molt bé defensivament, tot i que crec que un empat hauria estat més just.

La setmana que ve els santcugatencs reben el penúltim classificat, el FC Barcelona.