El Patí Hoquei guanya el Barça B i entra en zona d'ascens a l'Ok Lliga


  • Comparteix:

Moment del partit

Moment del partit

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat venç (1-4) a la pista del FC Bacelona B en un matx disputat aquest dimecres i avançat de la jornada 23 de la Primera Divisió. Els vermell-i-negres, ara amb un partit més, se situen segons i en zona d'ascens a l'Ok Lliga, quan només en falten tres per disputar-se.

Ha estat una victòria vital del Patí Hoquei a la pista del Barça B. El matx ha estat molt igualat en el primer temps amb ocasions clares per als santcugatencs i per als blaugranes. David Yepes ha inaugurat el marcador a les acaballes de la primera meitat, però els blaugranes han empatat just abans del descans. A la represa, un doblet de Jordi Gabarra i una diana de Joan Farnés han estat suficients per sumar la victòria.

Ara els vermell-i-negres traspassen tota la pressió a l'Arenys de Munt i Asturhockey, que han de guanyar per seguir en zona d'ascens. Tots dos equips són a dos punts dels de Joan Carles Vadillo amb aquest partit pendent, de diferent dificultat: l'Arenys rep el GEiEG, penúltim, mentre que l'Asturhockey visita el líder, el Palafrugell. Després d'aquesta jornada s'entrarà a la recta final de les tres últimes cites per definir quins tres equips ascendeixen a l'Ok Lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.