El Campionat de Catalunya júnior d'hoquei patins dóna el tret de sortida aquest divendres a Sant Cugat


  • Comparteix:

Xavi Serrallonga, jugador del júnior A del PHC Sant Cugat

Xavi Serrallonga, jugador del júnior A del PHC Sant Cugat

El Club Esportiu Lleida i el Club Patí Vic comencen aquest divendres a les quatre de la tarda el 35è Campionat de Catalunya júnior d'hoquei patins que es disputa al pav 2 de la Rambla del Celler. El torneig aplega els vuit millors equips de la categoria i el Patí Hoquei Club Sant Cugat, amfitrió, debutarà a un quart de sis de la tarda davant el Club Hoquei Caldes. Les semifinals i la final es disputaran diumenge.

Els vuit conjunts es divideixen en dos grups. A l'A hi ha els quatre primers equips que competeixen: Lleida, Vic, Sant Cugat i Caldes. Al grup B els participants són CP Manlleu, CE Vendrell, FC Barcelona i Reus Deportiu. Els dos primers classificats de cada grup accediran a semifinals. Les lliguetes es resoldran entre divendres i dissabte. Després del primer partit davant el Caldes, el Patí Hoquei jugarà contra el Lleida, dissabte a un quart d'onze del matí, i contra el Vic, a un quart de sis de la tarda.

Els vermell-i-negres, entrenats per Lluís Galbas, afronten amb optimisme aquest campionat. Ara bé, Galbas es treu de sobre el paper de favorit i creu que el primer partit marcarà el destí del seu equip a la competició.

Lluís Galbas

El partit més important és el primer. Hem de dominar els nervis i la pressió.


El Patí Hoquei Club Sant Cugat s'ha classificat per al Campionat de Catalunya com a quart classificat de la lliga regular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.