El Junior masculí afronta una prova de nivell al camp del Polo amb la vista posada als play-offs


  • Comparteix:

Imatge del partit contra el Polo a la Copa del Rei / Font: Rfeh.es

Imatge del partit contra el Polo a la Copa del Rei / Font: Rfeh.es

El Junior masculí d'hoquei herba té un compromís complicat aquest diumenge a la una de la tarda al camp del líder de la Divisió d'Honor, el Polo. El partit, corresponent a la penúltima jornada de la competició, pot servir perquè els homes de Jorge Dabanch donin un cop sobre la taula en vistes del play-off pel títol, que arrenca d'aquí a només dues setmanes. Els santcugatencs ja van plantar cara al totpoderós Polo en el partit de la primera volta i també a les semifinals de la Copa del Rei.

El Junior no va encaixar bé la desfeta a la Copa i va encadenar dues derrotes que el van fer caure a la cinquena posició, tot i que es manté a només tres punts del tercer i del quart. Després de la victòria a l'última jornada davant el Barça, l'equip de Jorge Dabanch vol consolidar la bona dinàmica en un escenari de nivell: el camp del líder i actual campió de lliga i de Copa, el Reial Club de Polo de Barcelona.

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, admet que ja tenen la ment posada al play-off però tot i així intentaran oferir una bona imatge.

Jorge Dabanch

Sempre juguem amb la idea de guanyar, si no no hi aniríem. Intentarem fer un bon partit i preparar la gent per als play-offs que vénen d'aquí a 15 dies.


Dabanch no podrà comptar per aquest partit amb dos jugadors importants: Javi Garcia i Nil Marí, que es reservaran per als compromisos futurs. En el seu lloc donarà l'oportunitat als joves Guillem Saborit i Guillem Cañas.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.