El júnior del PHC Sant Cugat es classifica per a semifinals del Campionat de Catalunya

Rivero celebra un dels gols contra el CP Vic

El júnior del Patí Hoquei Club Sant Cugat es classifica per a semifinals del Campionat de Catalunya i es veurà les cares contra el CP Manlleu aquest diumenge a tres quart d'onze del matí al pav 2 de la Rambla del Celler. Els santcugatencs han tancat la primera fase en segona posició en el grup A amb una victòria, un empat i una derrota. L'altra semifinal la disputaran a dos quarts de deu del matí el CP Vic contra el FC Barcelona.

Després de la disputa de les dues semifinals, tindrà lloc el partit per el setè i vuitè lloc i més tard el del cinquè i sisè. A la tarda, a partir de les cinc, serà el torn del tercer i quart lloc i la gran final a un quart de set de la tarda.

Per arribar a les semifinals els santcugatencs han superat el Caldes (1-3), han empatat contra el Lleida (2-2) i han caigut contra el CP Vic (2-5).