Un Polo rocós i efectiu dilueix la fortalesa del Junior per esgarrapar un punt de mèrit

El femení del Junior d'hoquei herba empata (2-2) davant el Polo a la jornada 17 de la Divisió d'Honor. Les santcugatenques s'han avançat en un bon inici de l'equip local però les de Barcelona han millorat amb el pas dels quarts i han fregat la victòria en el tram final. L'equip de Joan Vidal encadena dos empats seguits i segueix segon quan només falta una jornada per acabar la fase regular.

Amb un Club de Campo consolidat en el lideratge i amb només dues jornades per disputar, el Junior ha sortit amb la convicció de sumar tres punts que certifiquessin la segona plaça. Les de Vidal han mossegat amb una pressió intensa i han dominat amb claredat els primers compassos de partit. Només han necessitat cinc minuts per avançar-se en el marcador de la mà de Pauline Brugts, que ha enviat un potent xut des dels 10 metres en el primer penal-córner del partit.

El domini de les locals s'ha diluït per culpa de la millora del Polo. Les de Barcelona han anat de menys a més i han acabat de despertar en un segon quart de protagonisme visitant. Olalla Piñeiro ha culminat el bon moment de forma del seu equip amb un gran gol que empatava el partit abans del descans.

La igualtat a la represa ha allunyat el perill de l'estadi Lluís Serrahima entre dos equips que es disputaven la pilota al mig del camp, en un duel travat i intens. Només des del penal-córner han generat perill dos conjunts especuladors que evitaven qualsevol pas en fals. El llançament del Polo, però, no ha arribat a bon port per culpa de la bona feina de la defensa blau-i-negra, liderada per una gegantina Txell Grau. El Junior ha tingut més èxit i Mariona Serrahima ha transformat l'etzibada sobre la botzina final per arribar a l'últim quart amb avantatge per la mínima.

El Polo no ha abaixat els braços, ha tret les ungles i ha signat els millors minuts del partit. Les barcelonines han forçat un penal-córner quan només s'havien disputat 3 minuts i Belén Cerruti ha superat l'entramat defensiu sota la porteria santcugatenca per empatar de nou.

El partit ha embogit i l'anada i tornada ha protagonitzat el tram final de matx. El Polo, però, ha tingut millors ocasions que un Junior amb poca presència ofensiva. De totes maneres, l'equip de Joan Vidal ha gaudit de dos penals-córner per intentar posar-se per davant. La imprecisió de les davanteres ha mantingut l'empat i un Polo en constant creixement ha esgarrapat un punt de mèrit a casa del segon classificat.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, comenta que l'equip no ha tingut el nivell d'intensitat necessari per aturar el plantejament del Polo.

Joan Vidal

A partir de l'inici del segon quart el Polo està bé i genera ocasions. Nosaltres no estem intensos i és un equip que si no el presiones et genera molt.

La setmana que ve el Junior posa el punt final a la fase regular i visita el camp del Pozuelo, el penúltim classificat.