El Junior es veu superat àmpliament pel Polo i ja pensa en el play-off pel títol


  • Comparteix:

El Junior ha perdut al camp del Polo / Font: Ramon Gibert

El Junior ha perdut al camp del Polo / Font: Ramon Gibert

L'equip masculí del Junior d'hoquei herba perd (4-0) al camp del Polo a la penúltima jornada dela Divisió d'Honor. Els blau-i-negres s'han vist superats per l'actual líder de la lliga i no han tingut cap opció d'entrar en el partit i endur-se un resultat millor. Els santcugatencs són sisens i reben diumenge de la setmana que ve el Taburiente, conjunt que ja està descendit a Divisió d'Honor B, a l'espera de conèixer quin rival es trobaran en els play-offs pel títol.

El Junior s'ha vist superat per un incisiu Polo que ha demostrat per què encara no ha perdut cap partit en aquesta lliga. Els barcelonins han estat clars dominadors del matx i han superat àmpliament un Junior que tampoc no ha tingut gaire encert de cara a porteria. El tècnic, Jorge Dabanch, assegura que cal oblidar ràpid el partit i centrar-se en play-off pel títol de lliga.

Jorge Dabanch

Hem de pensar en el play-off pel títol i preparar-nos de la millor manera possible.


Els blau-i-negres són sisens i podrien enfontar-se al Club de Campo o l'Atlètic Terrassa a la primera eliminatòria de quarts de final en els play-offs. Els santcugatencs coneixeran el rival diumenge de la setmana que ve quan finalitzi la darrera jornada de la fase regular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.