El Patí Hoquei femení baixa a Primera Nacional després d'un any a Ok Lliga


  • Comparteix:

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat baixa d'Ok Lliga / Font: Patí Hoquei

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat baixa d'Ok Lliga / Font: Patí Hoquei

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat és nou equip de Primera Nacional després de confirmar-se el descens matemàtic d'Ok Lliga quan falten cinc jornades per acabar la competició. Les santcugatenques, cueres i amb set punts, només han pogut mantenir-se un any a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha conegut aquesta jornada que la temporada que ve jugarà a Primera Nacional. Les santcugatenques han guanyat dos partits, han empatat un altre i han perdut 18. Aquest és el balanç de l'equip quan falten cinc jornades perquè finalitzi l'Ok Lliga. Les vermell-i-negres han patit la falta de gol i han marcat 23 gols en 21 partits, una xifra molt discreta per a la categoria.

La baixa de Tamburini
Una de les causes del descens és la baixa de la capitana Maria Rosa Tamburini, líder dins i fora de la pista. Tamburini és la màxima golejadora de la història del Patí Hoquei i no ha disputat cap partit aquesta temporada per l'embaràs del seu segon fill. La falta de gol ha estat una de les taques negres del conjunt.

Futur incert
El tècnic Jaume Oms segurament continuarà al capdavant de l'equip segons ha pogut saber Cugat.cat, tot i que està pendent de segellar l'acord. Ara cal veure si l'equip patirà una renovació a la plantilla o seguirà el mateix bloc dels últims anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.