El PHC Sant Cugat inicia l'assalt definitiu a l'Ok Lliga davant l'Asturhockey


  • Comparteix:

El Patí Hoquei ja coneix el camí cap a l'ascens

El Patí Hoquei ja coneix el camí cap a l'ascens

El Patí Hoquei Club Sant Cugat afronta aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre el primer dels tres partits que el poden dur a l'Ok Lliga per primera vegada a la història. Els vermell-i-negres es veuen les cares amb l'Asturhockey en l'avantpenúltima jornada de Primera Estatal, i si vencen poden ascendir la següent jornada, quan juguin també a casa davant un Palafrugell que ja ha pujat. Els asturians són quarts, a dos punts dels santcugatencs, que ocupen la segona plaça.

Joan Carles Vadillo ha fet bo el discurs amb el qual va iniciar la temporada i que ha dut a la pràctica amb escreix: arribar al tram final de curs en la lluita per pujar. El tècnic no només ha aconseguit situar el Patí Hoquei en aquesta batalla sinó que l'equip l'afronta en una situació òptima: amb dos punts de marge quan resten tres partits. El primer el disputarà davant un Asturhockey que, tot i ser un rival directe, només ha guanyat dos partits a domicili, és a dir, que perd de manera clara potencial quan competeix lluny de casa.

Això ho va viure en la seva pell el Patí Hoquei en la semifinal de la Copa de la Princesa, el precedent del partit d'aquest dissabte, en què els vermell-i-negres es van desfer amb absoluta contundència els asturians (7-2). Ara bé, Vadillo no se'n refia ni de bon tros d'aquell record i espera un partit molt més igualat. A més, l'entrenador apel·la a oblidar els càlculs i les següents jornades i situar tots els esforços només en el partit de dissabte, una pràctica que, això sí, assegura que han aplicat durant tota la temporada.

Joan Carles Vadillo

Tot l'any hem funcionat d'aquesta manera, sempre que es parlava de mig o llarg termini he dit que no m'interessava. Ara s'ha de ser pragmàtic.


Per al matx l'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat tindrà tots els jugadors disponibles.

Els càlculs de l'ascens

El Patí Hoquei depèn d'ell mateix per pujar i per fer-ho a casa, al pav 2 i davant la seva afició. Si els santcugatencs guanyen l'Asturhockey aquest dissabte i vencen el Palafrugell també a casa a la jornada següent, que serà dos caps de setmana més enllà, serà conjunt de l'Ok Lliga, una fita històrica. Els empordanesos, a més, arribaran a Sant Cugat amb la classificació ja sota el braç, després d'haver obtingut de manera matemàtica l'ascens la jornada anterior.

A més, si els de Vadillo guanyen per més d'un gol, o el que és el mateix, obtenen l'average en el duel particular amb els asturians, en tindrien prou amb un empat davant el Palafrugell per ascendir de manera matemàtica. Si aquestes condicions no es donen, el Patí Hoquei encara tindria l'última jornada per optar a pujar: l'equip es desplaçarà a la pista de l'Alpicat. Amb tot, en la lluita també caldrà veure el rendiment de l'altre equip a la pomada, l'Arenys de Munt, a hores d'ara tercer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.