El Junior es jugarà l'accés a la Final Four contra l'Atlètic Terrassa després d'acabar la lliga cinquè


  • Comparteix:

El Junior masculí d'hoquei herba s'enfrontarà a l'Atlètic Terrassa en la primera eliminatòria del play-off pel títol, després de tancar la lliga aquest diumenge amb una golejada (7-0) davant la UD Taburiente, conjunt que ha descendit a Divisió d'Honor B. L'equip de Jorge Dabanch ha finalitzat cinquè la fase regular i el cap de setmana que ve buscarà un bitllet per a la Final Four amb un doble enfrontament a domicili contra l'Atlètic de Terrassa, quarts.

Els homes de Jorge Dabanch arriben al play-off pel títol després d'haver signat un bon partit davant la UD Taburiente. El Junior no ha donat cap opció als canaris en un matx marcat pels constants atacs dels locals, que s'han avançat ben aviat amb un gol d'Oriol Salvador.

Els santcugatencs han transformat quatre ocasions més en el primer temps per mitjà d'Edu Garcia i Marc Serrahima, que han signat dos doblet. Això ha enfonsat definitivament el Taburiente.

A la represa el ritme de joc ha baixat d'intensitat però dos gols de Nil Marí i Àlex Gil als últims minuts han tancat una victòria contundent. El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, valora la temporada i confia en les opcions d'arribar a la Final Four.

Jorge Dabanch

Els resultats de la temporada són bons en general, excepte el partit del Tenis a casa i els enfrontaments contra l'Egara. Hem d'intentar arribar a la Final Four i serà una temporada espectacular.


El cap de setmana que ve, els santcugatencs disputaran els quarts de final amb un doble partit al camp de l'Atlètic Terrassa, que també serà la seu de la final a quatre el cap de setmana del 13-14 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.