El Junior femení perd la lliga davant el Club de Campo, però disputarà competició europea


  • Comparteix:

El Junior femení d'hoquei herba ha perdut la final (1-0) davant el Club de Campo i finalitza la lliga de Divisió d'Honor com a subcampió. Les santcugatenques han caigut amb un solitari gol d'Alícia Magaz al segon quart, en un partit disputat aquest dissabte a les instal·lacions de l'Atlètic de Terrassa. El Junior disputarà l'European Champions Trophy, la segona competició europea, el maig de l'any que ve.

El matx ha començat amb molta igualtat, però amb un lleuger domini de les madrilenyes. Els dos conjunts han disposat de poques ocasions per trencar l'empat inicial. Al segon quart, el Club de Campo ha estirat línies i Alícia Magaz ha inaugurat el marcador en una jugada després de diferents rebots.

A la represa, les madrilenyes han dominat la possessió de la pilota, però s'han trobat un Junior molt ben plantat en defensa. Al darrer quart, s'ha vist un Junior molt incisiu que ha gaudit de les millors ocasions, però que ha topat amb la portera i defenses madrilenyes.

Les de Joan Vidal, subcampiones de lliga i de la Copa del Reina, aconsegueixen, això sí, el bitllet per anar a l'European Champions Trophy, la segona categoria de l'hoquei herba europeu. El tècnic destaca la il·lusió que provoca en el seu equip disputar aquesta competició.

Joan Vidal

El club ho perseguia des de fa anys i és un premi a les jugadores que ho han aconseguit i a moltes altres generacions de jugadores i entrenadors que s'hi havien quedat a tocar.


Les santcugatenques han vist com el Club de Campo s'ha tornat a creuar en el camí d'un títol. Les madrilenyes ja van guanyar la Copa de la Reina davant el Junior (2-1) en una final disputada a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.