El Junior femení inicia l'assalt al títol de Divisió d'Honor davant el Club Deportiu Terrassa


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada / Font: Federació Espanyola Hoquei

Imatge d'aquesta temporada / Font: Federació Espanyola Hoquei

El Junior femení d'hoquei herba comença aquest cap de setmana el camí cap el títol de Divisió d'Honor amb la disputa de la primera eliminatòria, els quarts de final, davant el Club Deportiu Terrassa. L'equip santcugatenc s'enfronta a les egarenques en doble cita, dissabte i diumenge a dos quarts d'una del migdia, en una eliminatòria que reedita la viscuda la temporada passada. Aquesta sèrie enfrontarà el segon al final de la fase regular, el Junior, davant el setè, el Terrassa.

Després de caure a la final de la Copa de la Reina contra el Club de Campo davant la seva afició i tornar-se a quedar amb la mel als llavis en la consecució d'un dels grans trofeus de l'hoquei herba estatal, el Junior inicia un nou assalt cap a la història i ho fa davant un rival al qual coneix perfectament. Aquest curs les santcugatenques s'han enfrontat dues vegades en lliga al Club Deportiu Terrassa, amb dues victòries de les de Sant Cugat, i han caigut amb les egarenques a la final del Campionat de Catalunya.

Ara bé, el tècnic de les de Sant Cugat, Joan Vidal, creu que l'eliminatòria es troba en un context diferent que el de la final del campionat català, tot i que lloa l'equip de Terrassa i avisa del seu perill. De fet, Vidal recorda que la setena posició amb la qual han acabat la temporada no correspon a un conjunt amb individualitats de nivell i una alta capacitat combativa.

Joan Vidal

La posició que tenen a la classificació no reflecteix el que són capaces de fer. Són bones tècnicament, individual i competitiva.


Pel que fa al format, l'entrenador santcugatenc opta per centrar els esforços en el partit de dissabte i a partir de llavors plantejar el de diumenge. A nivell físic, Joan Vidal podrà tenir totes les jugadores a la seva disposició, i assegura que no hi ha cap perill que hi hagi desconcentració pel fet de veure's ja a la Final a Quatre, sinó que el seu equip es mostra absolutament centrat en l'eliminatòria d'aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.