Vadillo (PHCSC): 'La gent em demana que no es torni a viure la situació de l'any passat'


  • Comparteix:

El tècnic del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo

El tècnic del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo

L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, assegura que els aficionats del club esperen l'ascens i li han demanat que no es torni a viure la situació de l'any passat, en què una negligència informàtica va provocar que el Patí Hoquei cregués per error que havia ascendit. L'equip ha de puntuar aquest dissabte en el partit que disputarà a les vuit del vespre a Alpicat per pujar a l'Ok Lliga. En aquesta entrevista a Cugat.cat, Vadillo ressalta el nivell i la intensitat del conjunt lleidetà.

ESCOLTA-HO

Les frases destacades de l'entrevista:

'No hi ha nervis. Hi ha expectació de la gent del club, però no nervis'.

'El rival és fortíssim. Només ha perdut dos partits a casa i n'ha empatat un altre. Els enfrontaments que ha guanyat ho ha acostumat a fer de golejada'.

'L'Alpicat acostuma a carregar de molta intensitat els partits i hi ha molts equips que això no ho suporten. La dificultat passa per poder ser nosaltres mateixos'.

'M'amoïna el que pugui passar als altres partits, però no estaré pendent del que succeeixi ni a Palafrugell ni a Raspeig'.

'Després del que va passar l'any passat, la gent m'ha dit 'que no torni a passar'. Crec que la plantilla ja ho ha superat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.