Què ha de passar aquest dissabte perquè el PHC Sant Cugat ascendeixi a l'Ok Lliga?


  • Comparteix:

El Patí Hoquei se cita amb la història dissabte

El Patí Hoquei se cita amb la història dissabte

El Patí Hoquei Club Sant Cugat pot ascendir aquest dissabte a l'Ok Lliga en l'última jornada de competició a Primera Divisió, que es disputarà en horari unificat a les vuit del vespre. Els santcugatencs en tenen prou amb esgarrapar un punt de la visita a la pista de l'Hoquei Club Alpicat per signar l'ascens, tot i que en cas de derrota també pujaran sempre que no guanyin els seus dos perseguidors, Asturhockey i Arenys de Munt.

Si el PHC Sant Cugat puntua
El Patí Hoquei és a hores d'ara segon, amb dos punts de marge sobre l'Asturhockey, tercer, i amb tres respecte l'Arenys de Munt, quart. Aquests tres conjunts es disputaran les dues places que falten per ascendir a la màxima categoria estatal, l'altra ja l'ostenta el Palafrugell. Si els vermell-i-negres empaten o vencen, pujaran independentment del que succeeixi a la resta de partits de la jornada. Fins i tot, es podria proclamar campió de la categoria de Primera Estatal.

El rival dels santcugatencs, l'Alpicat, ja no s'hi juga res, perquè té la salvació ja a la butxaca. Això sí, el cap de setmana passat ja va mostrar oposició a la pista de l'Asturhockey, un dels perseguidors del Patí Hoquei, que va suar per superar els lleidetans. Durant bona part del partit disputat a terres asturianes, l'Alpicat va conservar un empat en el marcador que va acabar desfent l'Asturhockey per endur-se els tres punts.

Si el PHC Sant Cugat no puntua
En cas que els santcugatencs perdin, encara s'haurien de complir dues situacions perquè els de Joan Carles Vadillo no ascendissin: que tant Arenys de Munt com Asturhockey guanyessin. Els maresmencs són, a priori, qui ho tenen més complicat: visiten la pista del líder, el Palafrugell, que ja té l'ascens a la butxaca però que ara s'ha marcat l'objectiu d'endur-se el títol. Després de perdre el cap de setmana passat al pav 2, es vol assegurar el campionat tenint en compte que només es troba tres punts per sobre, precisament, del Patí Hoquei.

Per tant, la motivació dels empordanesos per assolir el títol o, el que és el mateix, allunyar-se dels de Sant Cugat, pot ajudar de retruc els anhels d'ascens dels de Vadillo. L'altre equip a la pomada és l'Asturhockey, que també necessita guanyar. En el seu cas, el compromís és més assequible: es desplacen a la pista del cuer, el Raspeig, ja descendit fa moltes jornades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.