El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau a la pista del Bigues i Riells a la penúltima jornada de lliga

Imatge d'aquesta temporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení perd (3-0) a la pista del Bigues i Riells en l'últim desplaçament de la temporada a l'Ok Lliga. Les santcugatenques, ja descendides, no han pogut fer front a un equip de la zona alta que ha fet bona la diferència de joc i d'objectius entre tots dos conjunts per tancar el partit a la primera meitat.

Un bon primer temps del Bigues i Riells ha esvaït les opcions de victòria de les vermell-i-negres. Si bé a les locals els ha costat entrar al partit, quan han obert la llauna el matx s'ha decidit en només quatre minuts. Marta Borràs ha fet el primer al minut 12 i un minut més tard Sara Cristòfol ha fet el segon. A falta de quatre minuts per al descans, Borràs ha fet el tercer i definitiu. Amb un avantatge ampli i amb un Sant Cugat que oposava poca resistència, el Bigues i Riells ha abaixat una marxa i no ha arribat amb èxit a porteria rival en tota la segona meitat.

La setmana que ve, les santcugatenques viuran l'últim partit de la temporada com a equip de l'Ok Lliga: reben el CP Las Rozas, sisè, al pav 2 de la Rambla del Celler.