Joan Carles Vadillo continuarà al masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat


  • Comparteix:

Joan Carles Vadillo en una entrevista recent

Joan Carles Vadillo en una entrevista recent

Joan Carles Vadillo continuarà un any més com entrenador del masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat. La directiva vermell-i-negra i Vadillo s'han posat d'acord i ara la gran prioritat és mantenir el bloc que els ha portat durant dues temporades a quedar-se a les portes de l'ascens, de nou objectiu per a l'equip santcugatenc.

La directiva santcugatenca tenia clar que volia que Joan Carles Vadillo continués al capdavant del projecte per a la 2017/18 i li van proposar abans de saber si seria a Primera Divisió o a l'OK Lliga. Una setmana després del desenllaç de la lliga i malauradament el no ascens de categoria, el president de l'entitat, Francesc Marzá, ha confirmat a Cugat.cat que el Joan Carles Vadillo serà de nou el màxim responsable del masculí.

Francesc Marzá

Vam parlar amb el Joan Carles fa un mes independentment si pujàvem o no. La temporada ha estat fantàstica i l'equip està molt cohesionat.


Amb Vadillo confirmat, ara toca tractar la renovació de la plantilla, que com Marzá afirma, des del club es vol que continuï tot el bloc.

Francesc Marzá

Si aconseguim mantenir aquest equip, no podem plantejar-nos una altra cosa que l'ascens.


Per al nou curs i si es confirma la continuïtat de tots els homes, l'objectiu serà l'ascens de categoria després de dos intents fallits. També caldrà mirar si es fa alguna incoporació per al nou projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.