Cristina Guinea torna al Junior després d'una temporada a l'Alster d'Hamburg


  • Comparteix:

Guinea torna al Junior després de la seva aventura a Alemanya / Font: Enrico Hockey

Guinea torna al Junior després de la seva aventura a Alemanya / Font: Enrico Hockey

Cristina Guinea torna a les files del primer equip del Junior d'hoquei herba després de disputar una temporada a l'Alster d'Hamburg. La santcugatenca va posar rumb a Alemanya el curs passat en busca de reptes majors i ha tancat la fase regular com un dels quatre millors conjunts de la lliga, tot i perdre a semifinals de la Final Four. La internacional, per tant, torna al club blau-i-negre després d'un any fora i ajudarà a les de Joan Vidal amb el repte europeu, l'European Champions Trophy.

Després d'una temporada que Guinea ha definit com a 'gratificant', la jugadora torna al club de la seva vida en un curs especial. El Junior disputarà competició continental per segona vegada a la seva història, un exercici en què l'equip que seguirà dirigint Joan Vidal, a més, espera fer el pas definitiu per alçar-se amb un dels dos títols estatals. Guinea considera que ja ha arribat el moment de dur a terme aquesta fita.

Cristina Guinea

Aquest any anem a Europa, i és una competició que mai he jugat i volia jugar-la. Crec que ja toca aconseguir alguna cosa més.


Guinea ja s'ha exercitat amb les seves companyes, que aquesta temporada han arribar a les finals de les principals competicions: Copa de la Reina i Divisió d'Honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.