El PHC Sant Cugat incorpora Carolina Herrera amb l'objectiu d'enfortir l'atac vermell-i-negre


  • Comparteix:

Herrera, a la presentació amb el tècnic Jaume Oms i el president Francesc Marzà

Herrera, a la presentació amb el tècnic Jaume Oms i el president Francesc Marzà

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat incorpora Carolina Herrera per a la propera temporada. Amb l'arribada de la davantera, jugadora consolidada a l'Ok Lliga que ha format part d'algunes de les millors plantilles del torneig, s'espera un salt de qualitat a l'equip en la vessant golejadora, una faceta fluixa de les santcugatenques aquesta temporada. El tècnic de l'equip, Jaume Oms, ha assegurat que l'equip espera més fitxatges per al curs que ve.

Hoquei Club Palau, Reus Deportiu, Club Patí Voltregà i Club Patí Manlleu és la trajectòria d'Herrera, que arriba al club després de la contundent desfeta a l'Ok Lliga. Amb l'arribada d'Herrera s'espera un salt qualitatiu en l'atac vermell-i-negre, ja que aquesta temporada el conjunt només ha estat capaç de marcar 25 gols davant dels 109 rebuts.

El tècnic santcugatenc, Jaume Oms, ha assegurat que, a més de ser una jugadora contrastada, valora el seu compromís amb l'equip.

Jaume Oms

És una jugadora que ens pot aportar molt i també hi busquem una jugadora que es comprometi amb l'equip.


La davantera, de nacionalitat espanyola i argentina, va ser preseleccionada pel quadre sud-americà per al mundial de Xile 2016.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.